Denak

Gomazko arrautza jauzikaria

huevo-saltarin
MATERIALAK
  • Arrautza 1
  • Estalkidun kristalezko ontzi 1
  • Ozpina

NOLA EGITEN DA?

  • Bete kristalezko potoa ozpinez, ia goraino.
  • Sartu arrautza potoan eta itxi ondo.
  • Utzi 48 orduz atseden hartzen. Ireki potoa eta atera arrautza kontu handiz.
  • Lehortu arrautza kontu handiz eta hazi bote egiten! Arrautza errebotatzen ikusiko duzu azaleraren batean askatuz gero (ez distantzia handiegitik, apurtu egingo da bestela). Gogoan izan arrautzak barrutik likido izaten jarraitzen duela.
separator

NOLA LITEKE?

Arrautza ozpinetan sartzean, azala galtzen du, erreakzio kimiko baten ondorioz, eta handitu egiten da haren bolumena, ozpinaren ura barrura sartzen delako. Ozpinaren azido atzetikoak zuringoaren parte bat desnaturalizatzen du, eta geruza gomatsu lodi bat bihurtzen du.

separator
to top button

COOKIE-EN ERABILERA

Esperimentuak.eus-en geure eta beste batzuen cookieak erabiltzen ditugu nabigatzeko esperientzia hobetzeko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, gure cookieen politika. onartzen duzula ulertuko dugu. Informazio gehiago: Cookien politika

ACEPTAR
Aviso de cookies